bb.

årets big brother är ju inte klokt, FYRA personer har redan lämnat huset frivilligt, EN förlovning redan?!?! bitches and pimps hahaha nej jag är fast. det värsta är att jag inte vet varför jag sitter som fastklistrad i soffan när det börjar. jag vill helt enkelt titta men jag blir ju så trött dagen efter för det sänds så sent, jag är inte som alla andra med beslutsångest, de säger att det är värdelöst och ett provokation mot svenska folket men ändå sitter de där och tittar. jag har bara en sak att säga till er "SLUTA TITTA DÅ FÖR F*N". jag är ju småbarnsförälder, jag orkar inte hur mycket som helst hahaha jag är en mes :D:D


"to do"-list:
- gå ner i vikt
- göra en till tatuering
- åka utomlands
- vill vara en bra mamma för Saga
-
tjäna mycket pengar
- bli bättre på att hålla ordning och reda hemma
- gifta mig med Jocke
- jobba på mina sämre sidor.
- ge mamma en stor kram nästa gång jag träffar henne.

and the list goes on....

Sunday.

jag brukar avsky söndagar för att de är alltid så deprimerande. det är slutet på veckan, dagen innan jobb, dagen innan verklighet. men om man får vara så nördig att säga så här, att det som går på tv kan ibland göra hela dagen bättre. först ut i startfältet har vi ju den underbara serien solsidan :):) aldrig fel. sedan är det time out, big brother och the walking dead. synd att det alltid blir så sent bara för jag är ju som en zombie på morgonen när Saga väcker mig med hennes härliga skrik och gnäll ;)

var på kalas hemma hos Inger & Peter idag, inget ont till någon men vad gör det om jag inte är där? Det är ingen som bryr sig om mig ändå eller om mina systrar :( det är patetiskt hur vuxna människor kan bete sig på det viset. tjuriga och envisa, försöker få sympati.. allt handlar om pappas sida av släkten. är så trött på det så jag spyr. farmor säger att hon har frostat av sin frys, pappa svarar "varför? det skulle ju jag hjälpa dig med?!?!"
och hon svarar "det är ju ingen som kommer och hjälper mig, så måste ju göra det för att det ska bli gjort." det är ju så synd om henne. hon har aldrig varit snäll emot mig så varför ska jag vara det mot henne? jag mår bara dåligt av att tänka på det. USCH, FY & BLÄÄÄ !!!

tacka vet jag min familj som gör livet värt att leva <3<3

mitt hjärta



och självklart alla andra som vet att de betyder mycket i mitt liv !

RSS 2.0